Wat kost een Katrien Duck abonnement?

In Duckstad vinden dagelijks de meest leuke avonturen plaats. Zowel Dagobert Duck, Donald, de 3 neefjes als Katrien spelen daar een belangrijke rol in. Ben jij ongelooflijk fan van Katrien Duck? Dan is het wellicht leuk om eens naar een Katrien Duck abonnement te kijken. Wij geven je in dit artikel alle informatie over deze abonnementsvormen, inclusief het antwoord op de vraag ‘Wat kost een Katrien Duck abonnement?’.

Wat is de Katrien Duck?

Je kent ongetwijfeld Katrien wel; de vrolijke en mooie vriendin van zowel Guus Geluk als van Donald Duck. In de strips speelt zij vaak een grote rol. Dat komt onder andere doordat Katrien meerdere bijzondere eigenschappen heeft. Of beter gezegd ‘Katrien heeft zo haar kuren’. Deze kuren zorgen voor de meest leuke avonturen. Wil je optimaal van al deze avonturen van Katrien genieten? Dan zit je goed met een Katrien Duck abonnement. 

De Katrien Duck is door de makers speciaal voor meisjes ontwikkeld. Alle spannende avonturen spreken met name meisjes aan en zijn daardoor ontzettend leuk om te volgen. Je leest allerlei strips over leuke dates met Donald Duck en over leuke tripjes met de Damesclub uit Duckstad.

Ook de vormgeving van het blad is afgestemd op de doelgroep. De kleur van Katrien, roze, komt bijzonder vaak voor in de strips. Ook is de cover van het blad altijd afgestemd op de interesses van jonge meiden. Al met al is het blad Katrien Duck een uitstekende aanvulling op het ‘normale’ blad Donald Duck. 
 

De kosten voor een Katrien Duck abonnement

Bij het afsluiten van een Katrien Duck abonnement heb je de keus uit meerdere abonnementsvormen. Deze vormen hebben allemaal hun eigen prijskaartje en voordelen. Je kunt bijvoorbeeld voor een abonnement van 6 maanden kiezen. In dat geval ligt de Katrien Duck 7 keer bij jou op de deurmat. De totale kosten hiervoor bedragen € 20,00. 

Daarnaast is het ook mogelijk om voor een jaar abonnement te gaan. In dat geval krijg je de Katrien Duck 14 keer geleverd. De totale kosten hiervoor bedragen € 39,00; een kleine besparing dus ten opzichte van bovengenoemde abonnementsvorm.

Tot slot is het ook mogelijk om voor een abonnement van 24 maanden te gaan. In dat geval betaal je een totaalbedrag van € 75,00. Voor dat bedrag krijg je 28 keer de Katrien Duck thuisbezorgd. Uiteindelijk is dit de meeste voordelige variant.

Als je een abonnement op de Katrien Duck afsluit, ben je verzekerd van ontzettend veel plezier. Dat wordt nog versterkt door het feit dat je dit blad ook altijd digitaal kunt lezen. Tot slot is het óók mogelijk om het abonnement tussentijds eenvoudig op te zeggen.

De voordelen van de Katrien Duck

Deze uitgave is speciaal afgestemd op jonge meisjes. Het is voor hun ontzettend leuk om alle avonturen van Katrien Duck op de voet te volgen. Uiteraard is het ook prettig dat je deze uitgave digitaal kunt lezen én dat het abonnement eenvoudig opzegbaar is.

Ook zijn we te spreken over de extra’s waar je van kunt genieten. Na het afsluiten van een Katrien Duck abonnement krijg je namelijk korting in de Duckstadshop en bij Ducktypen.

Bestel nu direct het Katrien Duck abonnement!

Wil je graag jouw dochter/nichtje/zusje laten genieten van alle avonturen van Katrien Duck? Dan kan je direct een Katrien Duck abonnement afsluiten door hier te klikken. Het volgen van alle avonturen van Katrien is nog nooit zo leuk (en makkelijk) geweest. Veel leesplezier!

Donald Duck nieuws