Wat kost een Duckworld abonnement?

Donald Duck is niet langer meer in één abonnementsvorm te krijgen. Nee, in tegendeel zelfs. Je hebt de keus uit allerlei soorten abonnementen, waarbij alle abonnementen een eigen prijskaartje hebben. Als je graag een Duckworld abonnement af wilt sluiten, ben je ongetwijfeld benieuwd naar het antwoord op de vraag ‘Wat kost een Duckworld abonnement?’. In dit artikel focussen we ons volledig op een Duckworld abonnement inclusief bijbehorende voordelen en prijzen.

Wat is de Duckworld?

De meest bekende eend is ongetwijfeld Donald Duck. Deze eend kent men over de gehele wereld; men is daar ook perfect op de hoogte van alle avonturen van deze eend. Door de jaren heen zijn ongelooflijk veel bladen en strips van Donald Duck uitgebracht. Maar, sinds enige tijd is er ook een nieuw concept gelanceerd: Duckworld.

Uiteraard is het gamen in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De ontwikkelaars van Donald Duck hebben daar perfect op ingespeeld met Duckworld. Duckworld is eigenlijk een digitale omgeving waarin je allerlei games in Duckstad kunt spelen. Het is voor jonge kinderen dan ook mogelijk om zich hiermee perfect te vermaken. Daarnaast zijn veel games ook nog eens leerzaam, zodat je kinderen er ook nog iets van opsteken.

Met Duckworld is het in ieder geval mogelijk, om samen met alle inwoners van Duckstad, de meest gave avonturen te beleven. Je hebt binnen Duckstad de keus uit meer dan twintig 3d games.

De kosten voor een Duckworld abonnement

Is het mogelijk om je te abonneren op Duckworld? Nou, dat hoeft niet eens. Als je abonnee van de Donald Duck bent, heb je een abonnementsnummer. Met dat abonnementsnummer kan je namelijk gratis inloggen en zodoende gratis toegang krijgen tot Duckworld. Het abonnementsnummer is voor elke klant van Donald Duck te vinden op het etiket van het tijdschrift; daarop staat je naam, adressering en het abonnementsnummer.

Voor Windows, Mac en Linux bestaan vervolgens verschillende downloads. Download het juiste bestand voor jouw computer en installeer Duckworld. Je kunt dan direct gebruik maken van één van de vele leuke games. Deze games staan garant voor ontzettend veel plezier!

Het is mogelijk om Duckworld te gebruiken vanaf de dag dat je jouw eerste Donald Duck blad ontvangt. Vervolgens kan je alle spelletjes spelen totdat je abonnement afloopt. Is je abonnement afgelopen? Dan heb je geen toegang meer tot Duckworld. 

Helaas is het zo dat Duckworld nog niet via een tablet of smartphone te spelen is. Je kinderen kunnen alle leuke 3d games spelen via een computer en/of laptop. Ook is het mogelijk om meerdere accounts aan te maken, zodat al je kinderen hun eigen account in Duckworld hebben.

De voordelen van Duckworld

Op een leuke en leerzame manier tijd achter de computer doorbrengen; dat is mogelijk dankzij Duckworld. Voor veel kinderen biedt Duckworld ontzettend veel plezier én is het ook nog eens leerzaam. Dat zijn in de notendop wel de belangrijkste voordelen van Duckworld. 
 

Maak nu direct gebruik van Duckworld

Voordat je van Duckworld gebruik kunt maken, moet je dus wel een abonnement op Donald Duck afsluiten. Klik direct hier voor het afsluiten van een abonnement. Je hebt daarbij de keus uit het normale Donald Duck blad, uit de Katrien Duck, de Donald Duck Pocket, de Donald Duck Junior en de Donald Duck Extra. Aan jou, en je kinderen, de keus!

Donald Duck nieuws