Wat kost een Ducktypen abonnement?

De wereld in Duckstad is in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Nog steeds beleven de eenden allerlei leuke avonturen, maar je kunt die avonturen op verschillende manieren ervaren. Dat is ook het geval bij Ducktypen. Ben je benieuwd wat de kosten van een Ducktypen abonnement zijn? Of wil je simpelweg meer informatie over Ducktypen vinden? In dit artikel ben je dan aan het juiste adres!

Wat is Ducktypen?

Voor elk kind is de omgang met een computer steeds belangrijker aan het worden. De huidige maatschappij, en ook in de toekomst, zijn volledig afhankelijk van computers. Het helpt je kind dan ook ontzettend erg als hij/zij op de juiste manier met een computer weet om te gaan.

Naast het abonnement van Donald Duck of bijvoorbeeld Katrien Duck heb je ook tegenwoordig Ducktypen. Dit kan ervoor zorgen dat jouw kind op een leuke manier het typen onder de knie krijgt. Donald Duck omschrijft deze cursus zelf als "De vrolijkste typecursus van Nederland"

Je kind kan dankzij Ducktypen op een leuke manier leren typen. Dat gaat onder andere met behulp van games en allerlei leeroefeningen. Ook kan je kind één van de verslaggevers van de Duckstadkrant worden. Op die manier is het simpelweg ontzettend leuk om het typen onder de knie te krijgen. 

Wat zijn de kosten voor het Ducktypen?

Heb je interesse in Ducktypen? Dan is het mogelijk om je kind allereerst een gratis proefles te laten volgen. Met deze proefles krijgen jij en je kind een duidelijk beeld van de gehele cursus. Is de proefles goed bevallen? Dan kan je online direct de cursus bestellen.

Bij het afsluiten van een Ducktypen abonnement heb je de keus uit drie abonnementsvormen. Je kunt allereerst voor het Family pakket kiezen. Dit pakket kost € 199,95 en is geschikt voor twee personen. Je krijgt na afloop twee officiële diploma’s thuisgestuurd en ook krijg je twee keer een gepersonaliseerde Donald Duck thuis. 

Een andere variant is, de meest gekozen variant, Premium. Hierbij betaal je € 129,95 voor één persoon. Je geniet hierbij van dezelfde voordelen als bij het Family abonnement, maar hierbij is de cursus geschikt voor één persoon.

Tot slot is het ook mogelijk om voor een Basic abonnement te kiezen. Daarbij krijg je géén officieel diploma en géén gepersonaliseerde Donald Duck thuisgestuurd. Ook is de lesstof net iets minder uitgebreid. De kosten voor deze abonnementsvorm bedragen € 99,95 (geschikt voor één persoon).
 

De voordelen van Ducktypen

Voor zowel je kind als voor jou brengt Ducktypen veel voordelen met zich mee. Voor je kind is het ontzettend leuk dat hij/zij op een vrolijke manier kunt leren typen. Dit gaat aan de hand van allerlei leuke games in Duckstad. Het leren typen is eigenlijk nog nooit zo leuk geweest.

Daarnaast heb je als ouder zijnde ook continue toezicht op de cursus. Je kunt de resultaten van je kinderen inzien en je kunt ook het cursusniveau aanpassen. Je hebt, kortom, voldoende middelen om de cursus te optimaliseren voor jouw kind(eren).
 

Bestel nu direct je Ducktypen abonnement

Wil je jouw kind ook graag op een leuke manier leren laten typen? Dat is mogelijk dankzij Ducktypen. Je kunt nu direct een abonnement op de vrolijkste typecursus afsluiten door hier te klikken. Kies je gewenste abonnementsvorm en ga direct met je kind aan de slag. Leren typen is dankzij Donald Duck en Duckstad opeens een stuk leuker geworden!

Donald Duck nieuws