Wat kost een Donald Duck Pocket abonnement?

Al decennia lang groeien in Nederland veel mensen op met de avonturen van Donald Duck. De neefjes beleven elke week ontzettend leuke avonturen. Avonturen waar óók jij optimaal van kunt genieten. Hoe? Door bijvoorbeeld een Donald Duck Pocket abonnement af te sluiten. Je bent ongetwijfeld benieuwd naar het antwoord op de vraag ‘Wat kost een Donald Duck Pocket abonnement?’.

De drie neefjes, Katrien, de hond, Dagobert Duck en Donald hebben een ontzettend spannend leven. Je kunt optimaal genieten van dit spannende leven; hun hele leven wordt namelijk in stripvorm bijgehouden. Het lezen van de Donald Duck is voor zowel jong en oud leuk; dat geldt met name voor de Donald Duck Pocket.

Wat is de Donald Duck Pocket?

De Donald Duck Pocket is eigenlijk een grote verzamelvariant van alle avonturen in Duckstad. Elke pocket bevat meer dan 250 pagina’s en het blad heeft een kleiner formaat. Dankzij dit kleinere formaat is het een fluitje van een cent om de spannende avonturen overal mee naar toe te nemen. Daar komt uiteraard de naam ‘Pocket’ ook vandaan. 

Door een Donald Duck Pocket abonnement af te sluiten, heb je maandelijks plezier. Het is en blijft ontzettend leuk om alle stript van Donald, Mickey, oom Dagobert en de 3 neefjes te volgen. Elk avontuur is spannend en elk avontuur is ontzettend leuk om te lezen. Dat geldt zeker als je een Donald Duck Pocket abonnement hebt; dan heb je maar liefst 250 pagina’s met strips voor je liggen!

De kosten voor een Donald Duck Pocket abonnement

Zit je er aan te denken om een Donald Duck Pocket abonnement af te sluiten? Dan moet je uiteraard wel op de hoogte zijn van de bijbehorende kosten. Wat kost een Donald Duck Pocket abonnement nou precies? 

Je hebt de keus uit meerdere abonnementsvormen. Zo kan je kiezen voor een abonnement duur van 6 maanden: je betaalt daarbij een bedrag van € 34,50. Voor het bedrag van € 34,50 krijg je 6 exemplaren van de Donald Duck Pocket thuisbezorgd.

Je kunt echter ook voor een jaarabonnement gaan. In dat geval krijg je 12 exemplaren op de deurmat en betaal je een bedrag van € 74,75. Een snelle rekensom leert dat deze optie voordeliger is.

Daarnaast is het ook mogelijk om voor een combinatie-abonnement te gaan. Je abonneert je daarbij op de Donald Duck & op de pockets. De eerste 4 maanden betaal je € 9,25 per maand en de 8 maanden daarna betaal je € 19,55 per maand. Je krijgt hierbij 13 Donald Duck Pockets, 4 speciale abonnee-edities en 53 normale Donald Ducks geleverd.

Bij alle abonnementsvormen ben je de eerste bij wie de Pocket op de deurmat ligt. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om de Pockets via een digitaal apparaat te lezen.

De voordelen

Een absoluut voordeel van Donald Duck Pocket is het handzame formaat. Je kunt de bladen overal mee naar toe nemen. Daarnaast is het ook onwijs prettig dat één Pocket ruim 250 pagina’s aan spannende avonturen bevat. Hierdoor heb je genoeg leesvoer voor een hele maand.

Tot slot verkrijg je met een Donald Duck Pocket abonnement ook voordelen op andere producten van Donald Duck. Zo krijg je korting op DuckTypen en in de Duckstadshop.

Bestel nu direct het Donald Duck Pocket abonnement!

Heb je interesse om het Donald Duck Pocket abonnement te nemen? Dan kan je het beste direct hier klikken. Met een Donald Duck Pocket abonnement ben je verzekerd van ontzettend veel leesplezier. 

Donald Duck nieuws