Wat kost een Donald Duck Junior abonnement?

Wil je graag dat jouw kind op een spelenderwijs kan leren lezen? Dan zit je goed met een Donald Duck Junior abonnement. Met dit blad ben je in staat om je kind op een leuke manier te laten leren lezen. Ondertussen geniet je kind ook nog van alle avonturen in Duckstad. In dit artikel lees je het antwoord op de vraag ‘Wat kost een Donald Duck Junior abonnement?’. 

Wat is Donald Duck Junior?

Je weet ongetwijfeld wat Donald Duck is. Ongelooflijk veel mensen zijn in Nederland opgegroeid met de avonturen van de 3 neefjes, Katrien, Dagobert en andere leden uit Duckstad. Donald Duck Junior is eigenlijk een aanvulling op het reguliere Donald Duck blad. Met Donald Duck Junior kunnen kinderen op een leuke manier leren lezen. 

De Donald Duck Junior staat boordevol met leuke strips, leuke spelletjes en leuke puzzels. De letters in het boek zijn groot en alle bladzijden zijn op een overzichtelijke manier ingedeeld. 

De kosten voor een Donald Duck Junior abonnement

Het verhaal hierboven klinkt goed, niet waar? Het is een ideale manier om je kind spelenderwijs te laten leren lezen. Maar, wat moet je dan precies voor een Donald Duck Junior abonnement betalen? Laten we allereerst naar het aantal exemplaren per jaar kijken: je krijgt jaarlijks 26 exemplaren van de Donald Duck Junior op de deurmat. Dit betekent dat je kind(eren) elke twee weken verblijd wordt met de komst van een nieuw exemplaar.

Voor deze 26 exemplaren per jaar betaal je een bedrag van € 5,95 per maand. Hierbij ben je verzekerd van een tweewekelijkse levering van dit blad. Bovendien is het ook mogelijk om het blad digitaal in te zien, bijvoorbeeld via een laptop, tablet of smartphone. Tot slot krijg je ook nog een potlood en puzzelboekje meegeleverd. 

Het is ook mogelijk om direct een 12 maanden abonnement voor de Donald Duck Junior af te sluiten. Wat kost dit Donald Duck Junior abonnement dan? In dat geval betaal je een bedrag van € 67,50. Daarmee bespaar je een bedrag van enkele euro’s. Ook deze abonnementsvorm is makkelijk opzegbaar.

De voordelen

Wat zijn nou zwaarwegende redenen om voor een Donald Duck Junior abonnement te gaan? Allereerst is het een ontzettend leuk hulpmiddel voor je kind. Eigenlijk vangt je kind twee vliegen in één klap: hij/zij geniet van de avonturen in Duckstad en leert ondertussen ook onwijs veel. 

Daarnaast is ook de vormgeving van deze bladen afgestemd op (jonge) kinderen. Het lettertype is groot en elke pagina is overzichtelijk opgebouwd. 

Als je een abonnement voor 12 maanden afsluit, kan je bovendien geld besparen. Hierbij ben je ook verzekerd van een twee wekelijkse levering van het blad én kan je het blad altijd nog digitaal inkijken.

Tot slot kan je ook nog profiteren van korting op andere diensten van Donald Duck. Je krijgt bijvoorbeeld korting in de Duckstadshop en bij DuckTypen. Ook kan je gratis gamen in de DuckWorld Smart Adventures.

Bestel nu direct het Donald Duck Junior abonnement!

Je kind kan op weinig andere manieren zo goed leren als met de Donald Duck Junior. Sluit nu dus direct het abonnement af en profiteer van alle voordelen. Klik hier voor het afsluiten van een abonnement; absoluut een leuk cadeau voor je kind(eren)!

Donald Duck nieuws