Wat kost een Donald Duck Extra abonnement?

Wil je genieten van de voordelen van Donald Duck Extra? Dan ben je ongetwijfeld ook benieuwd, wat kost een Donald Duck Extra abonnement nou? Wij hebben in dit artikel alle informatie over deze kosten voor jou op een rijtje gezet.

Wat is Donald Duck Extra exact?

Laten we eerst even kijken naar wat Donald Duck Extra exact is. Van welke extra’s kan je nou precies genieten ten opzichte van een regulier abonnement? We kunnen dit abonnement eigenlijk zien als een aanvulling op het reguliere Donald Duck abonnement.

Met Donald Duck Extra krijg je ongeveer iedere 4 weken een extra Donald Duck. Per jaar verschijnen 15 edities van Donald Duck Extra. Deze edities staan boordenvol leuke strips en spannende avonturen.

De kosten voor een Donald Duck Extra abonnement

Bij het afsluiten van een abonnement ben je uiteraard altijd benieuwd naar de kosten. Wat kost een Donald Duck Extra abonnement precies? Voor de 15 edities per jaar betaal je een bedrag van 39,50 euro. Dit komt neer op iets meer dan 2,60 euro per editie.

Overigens is het ook mogelijk om een abonnement voor 6 maanden af te sluiten. In dat geval ontvang je 7 edities van de Donald Duck Extra. De kosten voor dit specifieke Donald Duck Extra abonnement? Je betaalt voor deze 7 edities een bedrag van € 19,50.

Het is daarbij goed om te weten dat je een abonnement voor 6 óf 12 maanden afsluit. Wil je het abonnement verlengen? Dan is dat geen probleem. Wil je het abonnement stopzetten? Ook dat is geen probleem. Het opzeggen van Donald Duck Extra gaat namelijk eenvoudig.

De voordelen van Donald Duck Extra

Wat zijn nou échte redenen om voor Donald Duck Extra te gaan? Allereerst is het mogelijk om de Donald Duck Extra ook digitaal in te zien. Je kunt de strips dus ook vanaf je computer, tablet of smartphone lezen. Handig voor situaties waarin je – om uiteenlopende redenen – niet het fysieke blad mee kunt nemen.

Daarnaast bevatten de Extra edities ontzettend veel strips. Je beleeft met Donald, met Dagobert, Katrien, Mickey Mouse en de neefjes de leukste avonturen. Wist je dat ook als eerste van deze avonturen kunt genieten?

Ja, een bijkomend voordeel van Donald Duck extra is dat je deze altijd als eerste in huis hebt. Bovendien is het afsluiten van een dergelijk abonnement goedkoper dan continue de losse nummers te kopen. Kortom: genoeg redenen om direct je Donald Duck Extra abonnement aan te schaffen.

Overigens is het ook zo dat je middels een dergelijk abonnement van andere acties kunt profiteren. Zo kan je gratis gamen in DuckWorld, krijg je 25% korting op DuckTypen en krijg je 10% korting op geselecteerde items in de Donald Duck Shop. Dit is allemaal te danken aan je Donald Duck Extra abonnement!

Bestel nu direct je abonnement

Wil je optimaal genieten van alle spannende avonturen in Duckstad? En wil je weten welke avonturen de neefjes allemaal beleven? En wil je weten wat Dagobert zoal allemaal mee maakt? Met het Donald Duck Extra abonnement lees je als allereerste alles omtrent alle spannende avonturen. Bestel nu hier direct je abonnement.

Donald Duck nieuws