Wat kost een Donald Duck abonnement?

Een abonnement van Donald Duck is natuurlijk leuk, maar ze zijn uiteraard niet gratis. Een hele hoge prijs wordt er ook niet voor gevraagd, dus dat is mooi meegenomen. Maar, wat kost een Donald Duck abonnement?

Er zijn binnen de abonnementen verschillende soorten te verkrijgen, ook worden daar vaak extra cadeaus gegeven, afhankelijk van het abonnement.

Soorten abonnementen

Je kunt een abonnement aanschaffen voor verschillende Donald Duck bladen, en ook voor verschillende aantal edities.

Wij gaan al deze abonnementen hier opsommen van het weekblad van Donald Duck. Ben je geïnteresseerd in de kosten van de abonnementen van de andere bladen, bekijk ze dan hieronder:

Aanbiedingen

Zoals bij veel producten heb je ook wel eens een aanbieding voor Donald Duck zijn blad, maar die blijven niet voor altijd geldig. Wij houden de aanbiedingen scherp in de gaten, zodat wanneer er een mooie actie is we deze direct op onze website tonen.

Het zou natuurlijk erg leuk zijn als je bij een abonnement nog wat leuks extra zou krijgen, of dat het goedkoper aangeboden wordt.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een abonnement zijn soort verschillend, wil je bijvoorbeeld alleen het weekblad? Of wil je er ook de Donald Duck Extra bij ongeveer 1x per maand? En wil je ook de Pocker krijgen maandelijks?

De pakketten veranderen uiteraard vaak, omdat ze soms een aanbieding hebben en dan krijg je er een mooi cadeau bij, of zijn de prijzen goedkoper. Maar, als we van de reguliere prijzen uitgaan zijn dit de originele prijzen van Donald Duck:

Donald Duck pakket 1

  • 53x Donald Duck
  • 4x Speciale abonnee-editie
  • 1x Tekenpakket
  • Inclusief digitaal lezen
  • Eenvoudig opzegbaar

Pakket 1 is te verkrijgen voor een reguliere prijs van €14,50 per maand

Je kunt ook een Donald Duck Extra krijgen bij je weekblad, dan kom je op het volgende pakket:

Donald Duck pakket 2

  • Alles wat pakket 1 te bieden heeft
  • 15x Donald Duck Extra

Dit abonnement is net iets uitgebreider als pakket 1 en is te verkrijgen voor €17,95 per maand.

Is pakket 2 niet genoeg voor je? Dan kun je ook nog de Pocket editie erbij krijgen bij pakket 3.

Donald Duck pakket 3

  • Alles wat pakket 1 en 2 te bieden heeft
  • 13x Donald Duck Pocket

Pakket 3 ontvang je bij jou in de brievenbus voor €23,65 per maand.

Het weekblad en extra’s

Welke soort abonnement je ook neemt, je bent in ieders geval verzekerd van minimaal wekelijks 1 blad, dus elke week veel leesplezier!

Naast het mooie weekblad zou je eventueel ook nog eens kunnen kijken naar een gave typecursus van Donald genaamd: DuckTypen. Laat je kind kennis maken met het efficiënt typen met 10 vingers en stoom ze klaar voor de toekomst!

Alles over DuckTypen

Naast het DuckTypen heeft Donald ook nog een hele leuke educatieve gamewereld, gericht op het spelenderwijs gamen! Deze gamewereld met Donald en zijn vrienden wordt Duckworld genoemd. Met een aanschaf van een weekblad krijg je altijd korting op een van deze 2 extra’s.

Uw kind kan alleen of samen met vrienden de educatieve games spelen, waardoor ze plezier hebben en tegelijkertijd heel wat leren over verschillende vakken.

Donald Duck nieuws