Proefabonnement Donald Duck

Donald Duck, wie kent hem nou niet? De bekendste eend uit Duckstad, de eend met de domme acties, gekke neefjes, steenrijke oom en natuurlijk ook de eend met een grote liefde voor Katrien. Wil je graag een abonnement voor je kind of voor jezelf, maar weet je niet zeker of het wel écht iets is? Neem dan eerst eens een Donald Duck proefabonnement. Met een proefabonnement op de Donald Duck geniet je wel van de verhalen die in het tijdschrift te vinden zijn, maar zit je nog nergens aan vast. Zo kun je rustig bekijken of een abonnement geschikt is, of dat er uiteindelijk maar half in gelezen wordt, en de tijdschriften daarna in de bak van het oud papier verdwijnen. Bij een Donald duck proefabonnement krijg je 9 nummers voor €25,-, dat is dus 9 weken lang genieten van het vrolijkste weekblad en alle spannende en grappige avonturen. 

Cadeau idee nodig, geef een proefabonnement op de Donald Duck! 

Is een abonnement op de Donald Duck niks voor jou, maar zou je hem wel graag aan iemand cadeau geven? Ook dat is mogelijk! Een proefabonnement van de Donald Duck cadeau doen aan iemand waarvan je weet dat hij of zij het geweldig gaat vinden, is natuurlijk hartstikke leuk. Daarnaast is het ook een echt uniek cadeau, waar je vast punten mee scoort bij de jarige. Een proefabonnement Donald Duck cadeau geven gaat heel eenvoudig. Zes maanden lang valt het weekblad op de deurmat en daarna stopt hij automatisch. Daarnaast kan hij ook digitaal gelezen worden. Voor dit cadeau betaal je €79,- waarna diegene voor wie het cadeau is, de Donald Duck 28 keer zal ontvangen. 

Donald Duck Junior eerst proberen

Twijfel je of de gewone Donald Duck te moeilijk is? Dan kun je ook kiezen voor een Donald Duck Junior proefabonnement. De Junior is er speciaal voor de beginnende lezer, zodat ook zij op een makkelijke manier kennis kunnen maken met de verschillende avonturen van Donald Duck. Daarnaast leren ze ook lezen en schrijven door middel van de verschillende strips. Bij een proefabonnement op de Donald Duck Junior ontvang je 5 nummers voor €15,- en daarna stopt hij automatisch. Zo kun je rustig kijken of dit tijdschrift iets is, voordat je een abonnement aanschaft. Wat wel goed is om te weten, is dat deze serie 40 tijdschriften heeft. Na deze 40 nummers ben je helemaal klaar voor Donald Duck. 

Liever een proefabonnement op de Donald Duck Extra? 

Heb je thuis al een abonnement op de Donald Duck, maar mis je nog wat extra’s? Denk dan eens aan de Donald Duck Extra! Dit is een tijdschrift dat iedere maand uitkomt, met lange en spannende stripverhalen voor de echte fans. Een proefabonnement op de Donald Duck Extra is ook zeker mogelijk. Handig wanneer je niet zeker weet of dit wel de aanvulling is die je zoekt, naast het standaard weekblad. Het Donald Duck Extra proefabonnement kost €15,- en hiervoor krijg je 5 nummers van deze extra editie. 

Toch niet helemaal wat je zocht? Dan zou je ook kunnen kiezen door de Donald Duck Pockets. Dit zijn boekjes die elke maand uitkomen, met verschillende spannende en grappige avonturen van Donald Duck. Maar, ook oom Dagobert, Mickey, Katrien en alle andere bekenden van Donald komen hierin voorbij. Een proefabonnement Donald Duck Pocket kost €23,- en hiervoor krijg je 4 nummers van de Pocket. Dit is dus 4 maanden om te beslissen of dit wel is wat je zoekt. Is dat het geval, dan kun je er daarna voor kiezen een abonnement te nemen van 6 of 12 maanden zodat je hier elke maand plezier aan beleeft!

Donald Duck nieuws