Abonnement Katrien Duck

Natuurlijk is iedereen fan van Donald Duck, maar het verhaal bestaat natuurlijk niet alleen uit Donald Duck, maar ook zijn vriendjes en vriendinnetjes.

Uiteraard heeft de Donald Duck dus ook gedacht aan de kleine vrouwelijke fans van Donald Duck, namelijk door het maandblad ‘Katrien Duck’ te maken.

Wat krijg je bij een Katrien Duck abonnement?

Natuurlijk heeft Katrien Duck allerlei mooie en hilarische verhalen over het leven van Katrien Duck. Deze verhalen komen terug in de edities van Katrien Duck.

Je leest bijvoorbeeld over de romantische afspraakjes van Katrien en Donald Duck, maar ook wat ze allemaal meemaakt met de Duckstadse Damesclub.

Naast al deze leuke verhaaltjes is het echt een meiden blad waar ook nog leuke tips in staan!

Elke week op de mat

Nee, helaas. Katrien Duck komt ongeveer eens per maand uit, namelijk 13x per jaar. Er zijn in totaal 39 nummers geschreven van dit abonnement.

Dat zou dus betekenen dat je in 3 jaar alle nummers compleet hebt en daarna vrijwel identieke nummers ontvangt.

Na 3 jaar zou je dus mooi over kunnen stappen naar het Donald Duck abonnement waar je de nieuwe avonturen van Katrien Duck weer kunt volgen. Zo mis je nooit iets van haar, en het mooie; Donald Duck komt elke week uit!

Katrien Duck abonnementen

Voor dit blad kun je kiezen uit verschillende abonnementen waardoor je zelf kunt kiezen hoeveel nummers je wilt. Je kunt kiezen uit deze abonnementen:

  • 7 nummers
  • 14 nummers
  • 28 nummers

Nogmaals, in totaal zijn er 39 nummers uitgebracht van Katrien Duck, afhankelijk van welk abonnement je neemt duurt het 3 jaar tot je het laatste nummer ontvangt.

Na dit abonnement kun je uiteraard gewoon verder genieten van onder andere Katrien Duck haar avonturen in het Donald Duck abonnement

Extra voordelen

Zoals bij de Junior en bij de Donald Duck, krijg je ook bij een abonnement op de Katrien Duck extra voordelen. Weet jij nog niet wat de voordelen zijn? Klik hier voor de voordelen.

Wanneer je de losse nummers koopt, heb je deze voordelen niet. Dat is natuurlijk zonde, en de losse nummers zijn nog duurder ook!

Gaaf, Duckworld!

Een van die voordelen willen we toch wel even uitlichten, namelijk Duckworld. Dit is een game platform helemaal gericht op Donald Duck en zijn vrienden/vriendinnen! Zo gaan de lezertjes aan de slag met allerlei leuke educatieve spelletjes en leren ze er dus ook nog erg veel van.

Uiteraard is deze alleen te spelen wanneer je een abonnement hebt, en wanneer je vrienden ook een abonnement hebben kun je samen spelletjes tegen elkaar spelen!

De spelletjes zijn uiteraard kindvriendelijk en helemaal in het thema van Donald Duck. Zo kunnen ze naast het tijdschrift ook gewoon spelen met Donald Duck en de wereld er omheen.

In totaal heeft Duckworld meer dan 20 games ter beschikking voor ieder wat wils. Je kunt bijvoorbeeld in Duckstad spelen maar ook in de Duckstadse Duiten. Zo blijf je altijd, ook na het lezen, in de wereld van Donald Duck en zijn vrienden.

Abonnement van Katrien Duck cadeau geven

Natuurlijk is het leuk om het zelf te lezen en gebruik te maken van de Donald Duckworld, maar nog leuker is als je samen kan lezen en spelen.

Er zijn namelijk heel wat spellen in Duckworld te vinden die je ook met vrienden kunt spelen, dus dan is het natuurlijk geweldig om een abonnement van Katrien Duck cadeau te geven!