Donald Duck scheurkalender 2020

Het is alweer bijna zover, we sluiten 2020 af en gaan 2021 in. We kunnen 2021 natuurlijk het beste openen met een leuke Donald Duck scheurkalender.

Zo begin je het jaar met Donald en eindig je het jaar met Donald, maar natuurlijk ook met zijn vriendjes! Met een Donald Duck scheurkalender 2021 heb je elke dag plezier met een van de duckstad inwoners, en mis je echt niets meer.

De Donald Duck scheurkalender

Jaarlijks brengt Donald Duck en zijn vrienden een leuke scheurkalender uit. Sinds 2012 is deze al online te verkrijgen en maken ze jaarlijks een nieuwe. Je zul dus ook nooit dezelfde krijgen, wat het nog unieker maakt!

De scheurkalender is makkelijk en handig op te hangen, en heeft dagelijks nieuwe raadsels, mopjes of weetjes. Heb jij jouw weekblad van Donald Duck dus al uitgelezen, en je hebt geen abonnement op bijvoorbeeld de Donald Duck Extra of de Katrien Duck? Neem dan deze gave scheurkalender, en heb naast je weekblad ook nog eens elke dag plezier.

Op de achterkant van elke scheurblad staan de weetjes, bijvoorbeeld ‘Hoe komt een slang vooruit?’ en ‘Waarom moet ik boeren van frisdrank?’. Als je alles weetjes dus hebt gelezen ben jij aan het eind van het jaar een stuk slimmer, en weet jij een heel stuk meer dan jouw klasgenootjes! 

Wat is een scheurkalender?

Het woord zegt het eigenlijk al, een kalender waar je het papier vanaf scheurt. Dagelijks kun je er een vanaf scheuren en staat er weer iets anders leuks op. Je hebt ze in verschillende soorten en maten, maar in elke scheurkalender zit altijd een leuk bericht of verhaaltje.

Voor de kinderen/jongeren heb je vaak leuke scheurkalenders zoals de Donald Duck, de Dirkjan en Fokke & Sukke. Wanneer je wat serieuzere scheurkalenders wilt, of met inspirerende verhaaltjes dan kun je bijvoorbeeld eens kijken naar Loesje, Positieve spreuken, De Lantaarn of Happinez.

Er zijn dus allerlei verschillende soorten scheurkalenders, en vaak zijn ze voor een mooie zachte prijs te verkrijgen.

Laten we er nog een paar opsommen, zodat je direct naar de juiste pagina gaat:

 

Donald Duck weekblad

Uiteraard kun je naast het dagelijkse plezier uit de scheurkalender, ook gebruik maken van het Donald Duck weekblad. Deze komt 57x per jaar uit verspreid over 12 maanden, en is ook te verkrijgen in verschillende abonnementen.

Wil je een nieuwe abonnement aanschaffen? Kijk dan ook eens bij de aanbiedingen van Donald Duck en kijk eens welke mooie aanbieding op dit moment beschikbaar is. De pagina wordt tijdig bijgewerkt zodat je altijd de laatste en beste aanbieding hebt.

Wil je eventueel direct een abonnement aanschaffen van Donald Duck? Dat kan natuurlijk ook, klik dan even op de knop hieronder!

Donald Duck nieuws