Donald Duck Dekbedovertrek

Het weekblad van Donald Duck is natuurlijk geweldig om te lezen, maar wat zou je er van vinden als je onder een Donald Duck dekbedovertrek slaapt? Zo kun je echt dag en nacht genieten van Donald.

Zowel geschikt voor jongens als voor meisjes, Donald is iedereen zijn vriend! Naast het dekbedovertrek krijg je er ook nog een kussensloop bij.

Zoals je ziet staat er een leuke print het dekbed, deze print staat zowel aan de voor- als de achterkant. Hij is dus dubbel bedrukt!
 

Materiaal van het dekbedovertrek

Natuurlijk is het belangrijk, voor de ouders, om te weten waar het van gemaakt is. Maar, Donald Duck heeft gedacht aan de beste materialen zodat de kinderen heerlijk rustig kunnen slapen. Ook het wassen van het dekbed is geen probleem.

Kenmerken:

  • Eenpersoons
  • Grootte: 135 x 200 cm
  • Materiaal: 100% Katoen

Voorbereiding voordat je eronder gaat slapen!

Hou even rekening wanneer dat je het dekbed koopt, dat je hem van te voren wast. Zo slaapt je kind zeker weten onder een schoon fris dekbed. Wanneer je dit niet doet kan het onder andere voorkomen dat het dekbed iets of wat muf stinkt ivm de verpakking.

Kinderen zijn er dol op!

Het dekbed is erg populair onder de kinderen, en wordt daarom erg vaak aangeschaft. Je kunt het ook prima cadeau geven aan een vriend of vriendinnetje die fan is van Donald Duck. De reviews liegen er dan ook niet om!

 

Donald Duck dekbedovertrek online bestellen

Dit kan natuurlijk tegenwoordig allemaal heel gemakkelijk en vaak heb je hem de volgende werkdag ook nog in huis. Bij dit dekbedovertrek hanteren ze zelfs wanneer je voor 14:00 besteld dat je hem vandaag nog in huis hebt!

De verzending is gratis, dus die kosten komen er niet bij, ideaal! Daarnaast kun je hem tot 23:59 bestellen, en heb je hem de volgende dag in huis, 7 dagen per week.

 

Andere producten van Donald Duck

Naast het Donald Duck dekbedovertrek heeft Donald nog meer producten uitgebracht, en die net net zo leuk als dit dekbedovertrek

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de scheurkalender van Donald, hierdoor heb je namelijk elke dag ook nog een verrassend weetje, raadsel of mopje. Als dat niet leuk de dag beginnen is weet ik het ook niet meer!

 

Weekblad Donald Duck

Je kunt natuurlijk ook altijd eens kijken naar een weekblad van Donald, je leest dan wekelijks al zijn avonturen en die van zijn vriendjes. Met dit abonnement heb je ook direct korting op verschillende producten van Donald, zoals een cursus met DuckTypen en gamen in DuckWorld.

Er zijn veel producten beschikbaar van Donald, en allemaal even leuk! Ga je dus voor het dekbedovertrek met scheurkalender? Of neem je er ook een weekabonnement bij?

Donald Duck nieuws