Voor de beginnende lezer

Maak kennis met Donald Duck

Leren lezen/schrijven d.m.v strips 

Abonnement Donald Duck Junior

Donald Duck is voor iedereen te lezen, maar speciaal voor de kleintjes onder ons (Donald-ukjes) heeft Donald Duck een extra magazine gemaakt. De Donald Duck Junior, en is speciaal gericht voor kinderen vanaf 5 jaar.

Op deze manier leren ze spelenderwijs lezen en gaan ze ook op hun eigen manier aan de slag met alle Donald Duck figuren. Zo kunnen ze straks ook de normale Donald Duck gaan lezen.

Maak hier uw keuze!

Donald Duck Junior

5x Donald Duck Junior

  • 5x Donald Duck Junior

  • Inclusief digitaal lezen

  • Stopt automatisch

Eenmalig € 15,-

BESTE KEUS

Donald Duck Junior

13x Donald Duck Junior

  • 13x Donald Duck Junior

  • Inclusief digitaal lezen

  • Stopt automatisch

Eenmalig €35,-

Donald Duck Junior

26x Donald Duck Junior

  • 26x Donald Duck Junior

  • Inclusief digitaal lezen

  • Stopt automatisch

Eenmalig €69,-

Eerst proberen? Neem dan 5 nummers voor maar € 15,00!

Probeer nu!

Donald Duck Junior Aanbieding

De Donald Duck Junior kun je afnemen in verschillende typen abonnementen. Je kunt ze afnemen voor 9 nummers of voor 26 nummers.

Je kunt bij de 26 nummers dan nog kiezen of je het per maand betaald of in één keer. Als je het in één keer betaald is het altijd goedkoper, de actuele prijzen vind je hier.

9 nummers kun je enkel afnemen met een enkele betaling, dus niet per maand.

Hoevaak komt de Junior uit?

Eens per 2 weken komt de Donald Duck Junior uit, en bestaat in zijn geheel uit 52 edities. In tegenstelling tot de normale Donald Duck heeft de junior een bestaande collectie en wordt deze niet uitgebreid.

Wanneer je dus een abonnement afneemt van 26 nummers, heb je in 2 jaar de gehele collectie in handen. Na deze 2 jaar is je Donald-ukje helemaal ervaren en kan dan goed lezen, dit is dan de ideale kans om over te stappen naar het ‘normale’ abonnement van Donald Duck!


Wat staat er allemaal in de DD Junior?

In dit tijdschrift is er gebruik gemaakt van grotere letters, zodat het goed en duidelijk leesbaar is door de lezertjes. Daarnaast hebben ze het tijdschrift goed gevuld met spelletjes en strips waardoor het dus erg interessant is gemaakt voor de donald-ukjes!

Op deze manier leren ze dus gemakkelijk lezen en zullen ze er ook nog heel veel plezier aan beleven! Na 2 jaar kennen ze de gehele donald duck familie en zal een abonnement op de Donald Duck  een erg leuk vervolg zijn op de Junior.


Welke voordelen zijn er bij een abonnement?

Bij het nemen van een abonnement heb je meerdere voordelen die andere lezers niet hebben wanneer ze een los nummer kopen. Benieuwd welke voordelen dit zijn, je leest ze hieronder:

Zoals je ziet krijg je enorm veel voordelen als abonnee, die de lezers van de losse nummers niet krijgen. Allemaal redenen om direct een abonnement aan te schaffen natuurlijk!


Waar is het goedkoopste Donald Duck Junior abonnement te vinden?

Eigenlijk is die vraag simpel te beantwoorden, namelijk overal. Waar je hem ook koopt, er zal dezelfde prijs gehanteerd worden. Je kunt het beste de aanbiedingen van Donald Duck zelf in de gaten houden, zo weet je zeker dat je de beste prijs en meeste voordelen krijgt.

Zeker als je gebruik wilt maken van de mooie voordelen die je krijgt, kun je het het beste afnemen bij Donald Duck zelf. Zo ben je er zeker van dat je er alles uit haalt wat er in zit!
 

Is een proefabonnement op de Donald Duck Junior mogelijk?

Je kunt 5 nummers testen via een proefabonnement, deze stopt ook automatisch. Tevens is is het goedkoopste abonnement van Donald Duck Junior en geeft je gelijk een impressie aan je Donald-ukje(s). Zo blijven de kosten relatief laag en kun je het toch mooi proberen.


Voor welke leeftijd is de Donald Duck Junior?

Donald Duck geeft zelf aan dat het blad vanaf 5 jaar is, uiteraard is dat altijd aan de ouder zelf om te bepalen wanneer hij/zij het verstandig vindt om te geven.

Het blad zelf bestaat uit 52 nummers zoals eerder in dit bericht vermeld, ze zouden dan dus 2 jaar plezier hebben wanneer u een abonnement neemt van 26 nummers per jaar.

Na deze 52 nummers is het een mooie overstap om met de ‘normale’ Donald Duck door te gaan.

Donald Duck nieuws