Voor alle leeftijden

Speciale acties

Goedkoper dan in de winkel

Abonnement Donald Duck

Iedere week het leukste weekblad van Nederland automatisch op de deurmat. Met de Donald Duck beleef je de mooiste avonturen van oom Donald, zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak, oom Dagobert, Katrien en alle andere bewoners van Duckstad.

Lachen met de leukste moppen uit de moppentrommel en de altijd slimme Willie Wortel doet je versteld staan van zijn bijzondere uitvindingen.
 

Kies een passend Donald Duck abonnement

Een abonnement van Donald Duck is goedkoper dan iedere week een los exemplaar kopen in de winkel. Kies voor een abonnement met korting of wil je liever een cadeau? Voor de echte Donald Duck fans zijn er uitgebreidere abonnementen beschikbaar.

Bij een DubbelDuck abonnement ontvang je niet alleen de Donald Duck, maar ook 15 keer de Donald Duck Extra. Of kies je voor het hele assortiment? Je ontvangt naast de Donald Duck Extra en de Donald Duck ook 13 keer per jaar een Donald Duck Pocket. Wil je alleen een abonnement voor Donald Duck Pocket dan is dit ook mogelijk.

Maak hier uw keuze!

Donald Duck

14x Donald Duck

  • 13x Donald Duck

  • 1x Speciale abonnee-editie

  • Inclusief digitaal lezen

Nu €12,95 per maand!

BESTE KEUS

Donald duck

28x Donald Duck

  • 26x Donald Duck

  • 2x Speciale abonnee-editie

  • Inclusief digitaal lezen

Nu €12,75 per maand

Donald duck

52x Donald Duck

  • 52x Donald Duck

  • 4x Speciale abonnee-editie

  • Inclusief digitaal lezen

Eerste 4 maanden €7,75

Eerst proberen? Bestel nu 9 nummers voor maar € 25,00!

Probeer nu!

Geef een Donald Duck jaarabonnement cadeau

Je kunt een Donald Duck abonnement natuurlijk ook cadeau geven aan een vriend of familielid. Leuk om weg te geven, maar nog veel leuker om te krijgen. Voordeel is ook dat cadeau abonnementen automatisch stoppen en niet opgezegd hoeven te worden. Kies je favoriete abonnement en geef dit cadeau.

Daarnaast kun je bij het geven van een abonnement aan een vriend of vriendin ook samen spelletjes spelen op Duckworld tegen of met elkaar!

Een abonnement om cadeau te geven bestaat uit 9 nummers, daarna stopt het abonnement automatisch. Zo heeft diegene die hem krijgt daar geen omkijken naar, en krijgt u ook geen extra kosten.
 

Verschillende soorten Donald Duck abonnementen

Voor ieder wat wils! Er zijn meerdere pakketten beschikbaar met elk een kleine meerprijs, kijk hiervoor de actuele prijzen.

Wij hebben de soorten pakketten hier voor u opgesomd, welke kiest u?

Donald Duck + Tekenpakket (12 maanden) DubbelDuck + Tekenpakket (12 maanden) De hele Mikmak + Tekenpakket (12 maanden)  

Het Donald Duck abonnement met extra voordeel

De Donald Duck lezen met een abonnement is voordeliger dan elke week een los exemplaar kopen in de winkel. Maar dat zijn nog niet alle voordelen van een abonnement, daarnaast heb je ook nog de volgende voordelen:

 

Hoe sluit je een abonnement af?

Je kunt een abonnement op de Donald Duck heel eenvoudig online afsluiten, hierbij krijg je direct te zien wanneer het blad de eerste keer op de deurmat ligt.

Ongeacht welk abonnement je pakt van de Donald Duck, hij zal de komende tijd 57x op je mat komen in 12 maanden. Dat is dus minimaal elke week een nieuw tijdschrift met nieuwe avonturen!

Daarnaast heeft Donald Duck ook altijd nog meer aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken, zodat je altijd het voordeligst uit bent!

 

Een speciaal tijdschrift voor de kleine Donald-ukjes

Ook wanneer je kind nog wat te jong is voor de ‘normale’ Donald Duck, bijvoorbeeld als de leesvaardigheid nog niet zo goed is, is daar een speciaal tijdschrift voor!

Donald heeft namelijk hiervoor de Donald Duck Junior uitgebracht, die speciaal voor de kleintjes onder ons ontworpen is.

Het is een reeks van 26 nummers, die om de 2 weken verschijnt. Wanneer je alle 26 nummers ontvangen hebt is het een mooie kans om over te stappen naar het ‘normale’ Donald Duck tijdschrift.

Aangezien er geen nieuwe nummers bij geschreven worden voor de Junior zul je na die 26 nummers identiek dezelfde nummers ontvangen.

Katrien Duck tijdschrift

Ook is er een speciaal tijdschrift geschreven voor de meisjes, namelijk het Katrien Duck tijdschrift.

Deze is geschreven met een totaal aantal nummers van 39. Je ontvangt er 13 per jaar, waar je dus mooi 3 jaar zoet mee bent.

Ook bij dit tijdschrift geld weer, er worden geen nieuwe nummers geschreven. Na 39 nummers ontvang je dus zo goed als identiek dezelfde. Wanneer je dus alle nummers ontvangen hebt is het ook hier weer een mooie gelegenheid om een abonnement op de Donald Duck te nemen.

Donald Duck nieuws